maanantai 1. kesäkuuta 2009

Eka työpäivä ja tuktuk-ajelu

1.6.2009 Kaisa

Eka työpäivä takana. Jännää oli!!:) Päivä sisälsi paljon briiffausta, tutustumista ja totuttelua.

Hyvin nukutun yön jälkeen (ei häirinny hämähä'kit tai muut) oli mukava aloittaa työt. Mahaa hieman kipristeli matkalla toimistolle (toimiston kuski kävi hakemassa meidät yöpaikasta). Toimistolle päästyämme tutustuimme työporukkaan (yhteensä n. 15 hlöä) ja kiertelimme paikkoja. Meillä oli myös tapaaminen pomon kanssa; pomo ei olekaan ruotsalainen seikkailija vaan ranskalainen ja oikein rehdiltä ja kannustavalta vaikutti jo heti alkuun. Kotiuduimme työpisteillemme; mä ja Mikko ollaan samassa tilassa toisen IT-henkilön kanssa, Jenni on toisessa huoneessa. Loppuviikosta kuitenkin laittavat meidät Jennin kaa samaan työhuoneeseen, kunhan tekevät ensin pienimuotoisia logistiikkamuutoksia... Toimisto on kaksikerroksinen ja huoneissa on hyvä ilmastointi (pohottaaa suoraan niskaan ainakin mun työpisteelllä) ja wau, paikassa on myös oma keittiötäti/siivooja/yleinen paikoista huolehtija, oikein kotoisa paikka kaikin puolin. 12-13 on ruokkis, jolloin ehtii käydä hbyvin nappaamassa paikallisesta kojusta alle 1 eurolla nuudelisoppaa/riisiä+lihaa+vihanneksia tai kaupasta jotain. Tänään lounastettiin porukalla paikallisessa, jossa nuudelisoppa oli jälleen ihanan tulista (hiki tuli, puh:D)...
Iltapäivällä oltiin mukana ravitsemustiimin palaverissa ja loppupäivä kului lähinnä materiaaleihin tutustuessa ja Mirvan preppausta kuunnellessa.
Mun ja Jennin työtehtävät selkiytyvät paremmin loppuviikosta, alkuu pitää saada jonkinnäkönen kokonaiskuva kaikesta mahdollisesta.

Tänään käytiin myös katsomassa mahdollista kämppää (mainitsinkin jo eilen), ja päätettiin ottaa se! Asunto on uusi, hinta 300$/kk, ainoastaan melko pieni kolmelle. Noh, sopu sijaa antaa ja 2kk on lyhyt aika, niin eiköhän kaikki mene ok... Asunto on itse asiassa niin uusi, ettei keittiönkaappejakaan oltu vielä asennettu seinään, siispä joudumme odottelemaan muuttoa pari päivää (Mirva käski varautumaan pidempään paikallisten tyylin tuntien, mutta katsellaan...). Paska juttu, mutta muutakaan ei ole tiedossa, siispä tehtiin ratkaisumme. Kiertolaiselämä ei pidemmän päälle houkuttele ja sitä paitsi tuo kämppä on sijainniltaan mitä mainioin ollen lähellä toimistoa ja parin kilsan päässä ydinkeskustasta.

Hyvä ja helpottunut fiilis kaikin puolin. Vielä kun löytyi huippu Swedish pizzapaikka, ni sai kunnon hiilaripöhöt tähän iltaan :DD

Ei kommentteja: