perjantai 16. tammikuuta 2009

Mitä kävi, mitä tulee tapahtumaan Mikolle :)

Kihlatulleni Kaisalle tuli koulun sähköpostissa tarjous lähteä suorittamaan Kuopion Yliopiston Ravitsemustieteen harjoittelua YK:n Faolle Laosiin (http://www.fao.org/).
En ole aivan varma miten tuon ensimmäisen "kiinnostumis" sähköpostin kävi, mutta hetken luulimme että eipä sinne sitten päästykkään. Onneksi sentään tuleva matkaseuralaisemme Jenni sai kyseisen paikan. En ole aivan varma milloin, mutta noin 2 viikkoa sitten sähköposti tuli uudestaan kummittelemaan Kaisan sähköpostiin. Kaisa istui tässä koneella ja heitti sitten ilmaan että pitäisikö hänen hakea tuonne ja minä tietenkin yllyttämään häntä :) , noh sähköposti lähti kohti Laosta ja viesti sisälti jotakuinkin: Kyllä kiinnostaa, olen tälläinen ja tälläinen, ja voisikohan nörtti poikaystäväni lähteä kanssa sillä hän mietti josko siellä olisi hänelle jotain IT-puolen hommia. Noh vissiin sitten seuraavana päivänä tuli sähköposti joka sisälti mm. Täällä innostuttiin tuosta Mikon tulemisesta kanssa, laittakaapas molemmat vielä CV:t ja motivation letterit tänne sähköpostilla niin katsotaan. Noh tämähän nostatti fiilikset jo aika korkealle ja ennenkuin vastausta meidän posteihin tuli, kävin jo ostamassa yhden Thaimaan reissaamiseen liittyvän kirjan. Sitten noin viikon päästä meidän posteista tulikin vastaus että tervetuloa yms. yms.

Eli summa summarum omalta kohdalta:

Meitä on nyt lähdössä Laosiin 3 henkilöä Minä, Kaisa ja Jenni.
Bangkokkiin lento toukokuun viimeisenä viikonloppuna josta junalla tai lentokoneella Viantieneen. Viantienessä toimeenkuvani on toistaiseksi aika avoin ja kirjoitankin niistä sitten myöhemmin lisää. Viantienen harjoittelu päättyy sitten heinäkuun 24 päivä alustavasti jonka jälkeen alkaa suuri seikkailu kohti etelää :)

Ei kommentteja: