sunnuntai 18. tammikuuta 2009

LAO Here we come

Kivaa myös minunkin puolesta päästä purkamaan omia ajatuksia tästä kaikesta. On viimeiset kaksi viikkoa olleet niin paljon innostusta ja jännitystä täynnä, että vähemmästäkin menee tytöllä pää sekaisin! :)) [Niin sekasin taisin mennä, että innostuin alottamaan neulonta-harrastuksen- tosin eka versio piposta on jo purettu, oli se niin ruma ja otoksen nro kaksi laitan alulle piakkoin:)]

Tosiaan, nyt se sitten varmistui – meidän matkaanlähtö nimittäin. Kesä 2009 tulee olemaan jotakin ihan muuta, mihin meistä kumpikaan on ennen ikinä tai koskaan tottunut. Ainakaan meitä ei voi syyttää, että lähdettäis helpoimman kautta liikkeelle!

Omalta osaltani haluan tämän blogin myötä valottaa ensiksikin sitä, mitä kaikkea ulkomaan harjoittelu voikaan tuoda tullessaan. Sen verran osaan tässä vaiheessa kertoa, että minun osalta työ FAO:lla tulee olemaan Policy-työssä ja erilaisissa hankkeissa & projekteissa (esim. lasten lisäruokinta paikallisten ruokien avulla, ravitsemusstrategian kehittäminen yms. yms.) avustamista, osallistumista ruokaturvallisuuteen liittyviin projekteihin (sis. työtä kentällä), sisällön tuottamista ym. - monenlaista hommaa on siis luvassa oman tietotaidon ja kiinnostusten kohteiden mukaan.

Ravitsemusalan ihmisiä taitaa lähteä ylipäänsä melkoisen vähän kotimaan rajojen ulkopuolelle työharjoitteluun. Oman alan harjoittelupaikkoja tuntuu olevan maailmalla kovin vähän tarjolla tai sitten kaikki täytyy hoitaa alusta asti itse, jolloin kynnys lähteä on paljon korkeampi.Hihiih, saapi nähä mistä kaikista opeista lopulta on todellista hyötyä tuolla kaukana: uskon, että aivonystyrät saapi virittää aivan uudelle taajuudelle; ainakaan äkkiseltään en vielä osaa liikoja kertoa heinäsirkkojen/sammakoiden/pikkulintujen/vesipuhvelin ravintosisällöstä tms. :)

Toinen hauska ja hyödyllinen juttu on se, että blogin kautta minä ja Mikko pystytään kätevästi jakamaan fiiliksiä ja kertoilemaan kuulumisia tasapuolisesti ja nopeaan kaikille, ettei tarvihe copypasteta samaa sähköpostia kaikille. Jos ei muita, niin ainakin Äitiä kiinnostaa, mitä me tuolla maailmalla lopulta oikein touhutaankaan...!! :)

Blogi on nyt pystyssä, siispä tänne on hyvä kertoilla kevään mittaan tunnelmia ja tarinaa matkan alkuvalmisteluista, matkakuumeen nostatuksesta eli siitä mitä kaikkea tässä tuleekaan hössötettyä ennen kuin reissun päälle päästään.

Tänään jäljellä X aamua ...

Ei kommentteja: